Resetdag

Elke eerste vrijdag van de maand kun je meedoen aan een Resetdag. Even je brein tot rust laten komen van de hectiek van alle dag.

Als je concentratie vermindert, het lontje korter wordt en de drempel steeds hoger ervaren wordt om sociale contacten te onderhouden, dan is het tijd voor een schijfopruiming. Een dag waarin je de vertraging ingaat zodat je weer kan voelen wat het juiste tempo hoort te zijn om energiek en levenslustig in het leven te staan.

De Vuurplaats, Programma proeverijVoorkom overspanning door met regelmaat een stapje terug te doen en vanuit waarneming van je gevoel en emoties, de keuzes te maken die op dat moment helpend zijn om je accu in een gezonde conditie te houden. De kleine keuzes die je helpen het grote verschil te maken in een evenwichtig levenspatroon. Het gaat hier niet om levensbepalende keuzes!

Een dag duurt van 9.00-16.30 uur en is verdeeld over 4 blokken van elk 1 ¼ uur én een lunch.

Deze blokken worden (onder begeleiding) ingevuld met: fysieke activiteiten zoals bijvoorbeeld: klusjes op het erf, in de moestuin bezig zijn, hout kloven, verzorgen van dieren; en ontspanningsactiviteiten/ aandachtsoefeningen zoals bijvoorbeeld: ervaringswandeling, yoga, aandachtsoefeningen/meditatie, muziekmeditatie.

Wij kijken uit naar jouw komst!

De Droomprins en de Waarzegster

“Verbinden van hoofd, hart en handen in alle lagen van de organisatie en in de keten. Het hart moet kloppen van enthousiasme en passie, gebruikmakend van al zijn talent.”

Dit is de visie van verbindings-architect Wim Huizing. Hij schreef het boek ‘De droomprins en de waarzegster, Daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten’. In co-auteurschap met Jaqueline Pama, oprichter-vennoot van het bureau Hooggevoelig heel gewoon.

Wim Huizing reist door het land en je kunt erbij zijn, tijdens ons inspiratie evenement.

Boerderij De Hardenbrink

Boerderij De Hardenbrink

Op de Veluwe

Erf De Burgwal

Op de Utrechtse Heuvelrug

Catharina’s hoeve

Midden op de Veluwe

Wie weet een mooie Vuurplaats?

Laat het ons weten!